Régészet két keréken

Archäologie auf dem Rad

Macskás poszt

2017. december 15. 20:50 - Zsuzsanni

Decemer 11 óta Tunéziában vagyunk, és iszonyúan fáradtak vagyunk, merthogy már napok óta 5-6 órákat alszunk. A vendéglátónknak, Rymnek, ugyanis 8-ra be kellett érnie munkába, és ezért fél nyolckor el kellett hagynunk a lakást. Legalábbis elméletben. Gyakorlatban mi felkeltünk, hétkor, a szállásadónknak meg képtelen volt kimászni az ágyból, szóval nekünk kellett mindig feldörömbölni.

Mindenesetre most képtelen vagyok normális posztot írni, és olvasótáboromat amúgy is szélesíteni kell, úgyhogy ma macskás képek lesznek....

 

 

Ő itt Piszpisz Karthágóból.

Ő itt egy névtelen cica Asilahból, Marokkóból.

Két macska Chefchaouenből, a kék városból (Marokkó).

A kedvenc macskáim amúgy Mikko és Miriam macskái Malagából - az én fotóim róluk homályosak, de kérek majd róluk képeket, és majd a következő macskás posztba bekerülnek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://reisestipendium.blog.hu/api/trackback/id/tr6513504173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása